Transport si retururi

    

 PourFemme.ro doreste ca toti clientii sa ramana multumiti in urma achizitionarii produselor noastre. In cazul in care acest lucru nu se intampla produsele pot fi returnate !!!

     Suntem raspunzatori pentru orice defect al produsului daca din orice motiv acesta nu este primit de dumneavoastra in stare perfecta sau marimea comandata de dumneavoastra nu corespunde.

     Costul transportului NU este inclus in pretul produselor

      

   In situatia in care produsele comandate prezinta deteriorari, va rugam sa:

   -ne contactati telefonic pentru a returna articolul (in cazul in care nu putem raspunde la telefon in acel moment, va rugam sa ne trimiteti un  sms - mesaj text-  in care ne scrieti ca aveti o problema si noi va contactam in cel mai scurt timp posibil.

   -produsul nu trebuie sa prezinte urme de purtare.

      In cazul in care doriti schimbarea produsului cu un alt produs de pe site, motivul fiind ca v-ati razgandit in privinta modelului sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor ( produsul comandat fiind primit in stare perfecta) taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra.

     Astfel, va rugam sa ne contactati telefonic (apel sau sms - mesaj text) pentru a ne anunta ca doriti sa returnati coletul cu produsul comandat de pe site-ul nostru: 

     1.  Produsul trebuie sa fie intact , sa nu prezinte urme de purtare;

     2.  Coletul trebuie sa fie ambalat in aceeasi cutie in care l-ati primit si sa fie insotit de factura fiscala si un cont bancar in care sa va returnam banii.

     3. Va comunicam telefonic toate detaliile cu privire la returnarea  produsului astfel incat sa nu se iveasca vreo problema. 

     4. Modalitatea de returnare a banilor banii se face in contul bancar pe care ni-l lasati in colet!!!

   Produsele se pot returna in termen de 14 zile lucratoare!

Coletele neambalate corespunzator sau produsele care prezinta semne de purtare vor fi refuzate!

Garantia produselor este de 30 zile!