Transport si retururi

     PourFemme.ro doreste ca toti clientii sa ramana multumiti in urma achizitionarii produselor noastre. In cazul in care acest lucru nu se intampla produsele pot fi returnate !!!

     Suntem raspunzatori pentru orice defect al produsului daca din orice motiv acesta nu este primit de dumneavoastra in stare perfecta sau marimea comandata de dumneavoastra nu corespunde.

     Costul transportului NU este inclus in pretul produselor. In dreptul fiecarui produs este scris costul transportului.

   In situatia in care produsele comandate nu sunt primite in stare perfecta va rugam sa:

   - ne contactati telefonic pentru a returna articolul ( in cazul in care nu putem raspunde la telefon in acel moment , ne trimiteti un  sms - mesaj text-  in care ne scrieti ca aveti o problema , si noi va contactam imediat ce am citit sms-ul . Noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp sau va vom returna banii , costul transportului fiind GRATUIT !

    - produsul nu trebuie sa prezinte urme de purtare, trebuie sa fie ambalat in cutia in care a fost primit iar cutia sa nu fie deteriorata.

      In cazul in care doriti schimbarea produsului cu un alt produs de pe site, motivul fiind ca v-ati razgandit in privinta modelului sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor ( produsul comandat fiind primit in stare perfecta) taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra.

     Astfel ,va rugam sa ne anuntati telefonic ( ne sunati sau ne dati sms - mesaj text - in cazul in care nu raspundem pe moment la telefon, si noi va contactam imediat ce am citit mesajul )  ca doriti sa returnati coletul cu produsul comandat de pe site-ul nostru: 

     1.  Produsul trebuie sa fie intact , sa nu prezinte urme de purtare;

     2.  Coletul trebuie sa fie ambalat in aceeasi cutie in care l-ati primit si sa fie insotit de factura fiscala.

     3.  Noi vom lua legatura cu firma de curierat in cazul in care nu va descurcati dumneavoastra si ii vom indruma in a va ridica coletul ce trebuie expediat catre noi.

     4. Va comunicam telefonic toate detaliile cu privire la returnarea  produsului astfel incat sa nu se iveasca vreo problema. 

      Modalitatea de returnare se poate face prin Curier sau Posta Romana cu ramburs, pt ca noi sa platim coletul in momentul in care ajunge la noi iar firma de curierat sau posta romana sa va aduca dumeavoastra banii pe colet in cel mai scurt timp posibil !!!

   Produsele se pot returna in termen de 14 zile lucratoare !

Coletele neambalate corespunzator sau produsele care prezinta semne de purtare vor fi refuzate!

Garantia produselor este de 30 zile !